JA! De Truthbrush is hier om te blijven!

JA! De Truthbrush is hier om te blijven!

Eindelijk heb ik een tandenborstel gevonden die niet aanvoelt als een houten stok in mijn mond... Ik vond het echt moeilijk om een goede plasticvrije vervanging te vinden, omdat ik het bamboe gedeelte in bamboe tandenborstels niet prettig vind. Tot nu toe. Bij alle andere merken voelt het uiteinde gewoon te groot aan in mijn mond (ik weet het, that's what she said).

 Ik ben zo blij dat ik deze geweldige tandenborstel cadeau heb gekregen, nadat ik op mijn feed van Mysustainble20s had geklaagd over andere merken. 

Want ja, ik vond deze tandenborstel te duur om uit te proberen, zowel in vergelijking met andere bamboe tandenborstels als met plastic tandenborstels. Maar weet je wat, het is het allemaal waard (en je kunt het absoluut langer dan 3 maanden gebruiken, ik heb er een gebruikt voor 5 maanden en kon hem nog steeds blijven gebruiken).

Deze borstel is zo mooi vormgegeven, je merkt niet eens het verschil tussen een plastic borstel en deze prachtige Truthbrush.

Daarom heb ik besloten om het in mijn webshop op voorraad te nemen. Dus ga naar deze pagina en bestel er een, want jij en onze planeet zullen je er dankbaar voor zijn.

Terug naar blog